Bedrukken

Teamsportnederland heeft ruime ervaring met het bedrukken van (sport) kleding en accessoires. Vrijwel alle producten in de webshop kunnen wij in ons eigen atelier voorzien van een passende bedrukking. Het bijbestellen van een opdruk is heel eenvoudig!

Sponsoropdruk
Wanneer u een product wilt laten voorzien van een sponsoruiting hebben wij hiervoor verschillende mogelijkheden.

Enkele kleur
De meestgebruikte optie is een sponsoropdruk in één kleur. Hiervoor gebruiken wij een flock bedrukking. Deze bedrukking is uitstekend bestand tegen de omstandigheden die sportkleding moet doorstaan en blijft dan ook jarenlang mooi.

Full Color
Een full color sponsoropdruk is ook mogelijk. Met de uitstekende technieken van tegenwoordig kan er zelfs op foto kwaliteit worden gedrukt. Nadeel ten opzichte van flock bedrukking is de kortere levensduur van deze opdruk.

Rugnummers
Over het algemeen maken wij gebruik van onze eigen standaard rugnummers. Hierbij heeft u als voordeel dat deze snel en goedkoop geleverd kunnen worden. Onze rugnummers zijn van zeer hoge kwaliteit.

Initialen
Wanneer een team dezelfde kleding draagt kan het handig zijn deze te personaliseren door middel van initialen. Ook hiervoor gebruiken wij hoogwaardige materialen welke bestand zijn tegen de omstandigheden die sportkleding moet doorstaan. Over het algemeen worden de initialen in het wit gedrukt, tenzij de kleding zelf wit is. Dan gebruiken wij de kleur zwart.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00