Categorie├źn

Wanneer u grotere aantallen van een bepaald product koopt kunt u profiteren van een korting die oploopt tot wel 25%. Hiervoor hoeft u geen offerte aan te vragen, de prijzen worden meteen voor u aangepast wanneer u een product bestelt waarop de staffelkorting van toepassing is.

Welke producten hebben een staffelkorting?

Staffelkorting is bij Teamsportnederland van toepassing op vrijwel alle producten waar doorgaans grotere aantallen van worden besteld. Denk hierbij aan shirts, broekjes, kousen, tassen etc. Bij de producten waarop een staffelkorting van toepassing is worden de kortingen aangegeven in de tabel in de productomschrijving. Wanneer u een groter aantal van een product wil bestellen waarop de staffelkorting niet van toepassing is kunt u een offerte opvragen via info@teamsportnederland.nl

Zelfde product, verschillende maten

Wanneer u van een product verschillende maten wilt bestellen kunt u ook gebruik maken van de staffelkorting, mits de maten dezelfde prijsklasse hebben. Staffelkorting is ook van toepassing op alle Derbystar ballen. Gebruik hiervoor het volgende stappenplan:

1: Kies een product

2: Selecteer een maat

3: Geef hierbij het totaal aantal producten aan (alle maten bij elkaar)

4: Rond de bestelling af

5: Mail aanvullende gegevens o.v.v. het ordernummer naar info@teamsportnederland.nl

Voorbeeld:

U wilt van het Hummel Brasil Kobalt shirt 15 stuks bestellen in verschillende maten, varierend van M/L tot XXL. Selecteer het Hummel Brasil Kobalt shirt in maat M/L en voer bij aantal 15 in. Klik op de bestelknop en rond de bestelling af. Mail de aanvullende gegevens naar info@teamsportnederland.nl. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden.

Let op: Staffelprijzen zijn niet van toepassing op de Verenigings aanbiedingen.